- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Гајић асистирао и киксирао, Здјелар дебитовао, ЦСКА испустио два гола разлике

© Sputnik / Григорий Соколов / Уђи у базу фотографијаФутбол. РПЛ. Матч "Пари НН" - ЦСКА
Футбол. РПЛ. Матч Пари НН - ЦСКА - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2022
Пратите нас
Московски ЦСКА прокоцкао је два гола предности на гостовању у Нижњем Новгороду и остао без тријумфа у трећем колу Премијер лиге Русије. Доминирали су Армејци у првих 45 минута, али нису успели да „убију" утакмицу па су се на крају вратили кући само с бодом – 2:2 (0:2)
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Лако су гости стигли до предности у првом полувремену. Фјодор Чалов је у 14. минуту мајсторски погодио на пас Мухина, а да су гости озбиљни учинило се само осам минута касније када су дуплирали предност после сјајне комбинације.
Милан Гајић је извео слободан ударац са леве стране, погодио у главу Кучаева за 2:0. Имали су гости још неколико прилика да увећају поредност, али се мрежа голмана Нигматулина није затресла до одласка на паузу.
У наставку, међутим, као да је потпуно други тим домаћина изашао на терен. Много боље је Нижњи заиграо и преко резервисте Тимура Сулејманова који је ушао на полувремену, смањио резултат у 60. минуту.
Исти играч задавао је пуно главобоље одбрани гостију, а тренер ЦСКА пружио је у 77. минуту прлику новајлији из Партизана Саши Здјелару да дебитује за Армејце, вероватно желећи да сачува предност.
Ипак, кикс Милана Гајића који је лоше избацио главом лопту из шеснаестерца скупо је коштао на крају ЦСКА. Лопта је после кикса сјајно пала на главу Сулејманова који је другим голом на мечу сачувао бод домаћину.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Карло Анчелоти - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2022
СПОРТ
Барса је опет моћна, али Реал има Бермудски троугао – „тамо нестаје лопта“
Арсенал - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2022
СПОРТ
Хоће ли у топу „изгорети“ још 121 милион фунти?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала