- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Роналдо наљутио тренера: „Неприхватљиво је“

© AP Photo / Jon SuperКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 03.08.2022
Пратите нас
Ерик Тен Хаг, тренер Манчестер јунајтеда, открио је да га је потез Кристијана Роналда током утакмице против Рајо Ваљекана када је напустио стадион пре краја меча изузетно изнервирао.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

После 45 минута игре у пријатељској утакмици на „Олд Трафорду“ Ерик Тен Хаг одлучио је да стави на клупу Кристијана Роналда, а Португалца је та одлука толико наљутила да је напустио стадион и отишао кући док су његови саиграчи још увек били на терену.
Тренера Манчестера јунајтеда изнервирало је понашање славног Португалца, али и других играча које није именовао а урадили су сличну ствар.
„Роналдо је пропустио припремну турнеју због личних разлога, сада мора то да надомести и да тренира. Знам да сви причају о томе, али је много људи отишло кући раније, да ли то осуђујете? Не. Али је и то неприхватљиво за све. Рекао сам и њима да је недопустиво, јер смо ми тим. Морате да будете ту до крај“, рекао је Тен Хаг за холандске медије.
Осим тренера на Роналда су били љути и навијачи који су га усликали испред стадиона у току утакмице.
Дефинитвно је све више доказа да Кристијано није срећан у Манчестеру, али је и даље нејасно где ће наставити богату каријеру.
Осман Букари - Sputnik Србија, 1920, 03.08.2022
СПОРТ
Букари као брзи воз – Звезда „петардом“ кренула ка Лиги шампиона /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала