- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шејк потврдио – Партизану стижу милиони из Шпаније

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2022
Пратите нас
Нигеријски нападач Умар Садик требало би ускоро да комплетира трансфер у редове Виљареала или Хетафеа, а информацију из Шпаније жељно ишчекују у Хумској јер рачунају на део од укупног обештећења.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Турки Ал Шејк, први човек Алмерије, клуба за који наступа некадашњи нападач црно-белих, потврдио је да Садик напушта његов тим и истакао да ће цена износити негде око 30 милиона евра.
„Разлог што нисмо водили Садика на припреме у Енглеску је тај што ћемо га продати. Страховали смо од повреде која би нам закомпликовала ситуацију. Трансфер је у рукама Мохамеда Ел Асија, дао сам му зерлено светло да га реализује“, потврдио је Ал Шејк.
Три су клуба показала интересовање за Садика до сада. Виљареал, Хетафе и Борусија из Дортмунда, али је бундеслигаш у међувремену довео центарфора сличног калибра Ентонија Модеста из Келна, па „Жута подморница“ и мадридски клуб остају једине опције.
Уколико Садик заврши на чувеном „Мадригалу“ или на мадридском „Колосеуму", Партизану следује 10 одсто од обештећења, дакле око три милиона евра, ако свота буде око 30 милиона.
Споменимо и да су црно-бели већ наплатили пласман Алмерије у Ла Лигу, за шта су добили три милиона евра на име бонуса овог лета.
Занимљиво је и то да ће у случају трансфера Садика, Партизан за једну утакмицу остати кратак за 500.000 евра, јер је ту своту Алмерија требала да уплати након што Нигеријац одигра 75 утакмица у Сегунди у њеном дресу. Садик тренутно има 74 меча...
Подсетимо на крају и да је Партизан за продају Садика добио одмах девет милиона евра тако да се може рећи да је генерално одлично прошао у целом послу са Шпанцима.
Лионел Меси, Барселона - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
СПОРТ
Меси се враћа кући
Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
СПОРТ
Декијев рапорт из Јеревана – „Звездина величина обавезује на победу“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала