- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Хрвати оптужују српског кошаркаша за „напад чекићем“

© Фото: Скриншот/ABA Liga j.t.d.Сава Лешић
Сава Лешић - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2022
Пратите нас
Шибенско-книнска полицијска управа покренула је истрагу због инцидента који се догодио у понедељак увече када је у њему учествовао њихов активни 53-годишњи припадник, као и неколико других особа међу којима је и кошаркаш чачанског Борца Сава Лешић, који је оптужен за „напад чекићем“.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Хрватски „Јутарњи лист“ објавио је причу о сукобу који је добио контекст међунационалног између Срба и Хрвата, јер су Лешић, његов брат и отац приведени после сукоба са неколицином хрватских држављана.
Све је кренуло од инцидента у саобраћају који је на крају добио нежељене конотације.
Лешићи су се наводно сукобили са ћеркама полицијског службеника – једна има 13, друга 26 година – због претицања аутомобилом, а током кога је из белог Аудија београдских регистарских ознака неко показао три прста, на што им је из другог аутомобила показан средњи прст.
То је био повод возачу белог Аудија да им препречи возилом пут, због чега су девојке биле приморане да зауставе аутомобил. Женска особа из Аудија је изашла и напала 13-годишњакињу, а изишао је и мушкарац који је 13-годишњакињу ошамарио и пљунуо.
Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2022
СПОРТ
Теодосић се песмом опростио од Србије /видео/
Након тога су отишли с места догађаја, а сестре су потом оцу, полицајцу испричале шта им се догодило. Отац девојака се у понедељак увече упутио са сином у Стрмицу, где су бели Ауди пронашли испред куће.
Извор „Јутарњег“ тврди да отац девојака ни у једном тренутку није показао полицијску значку и да је одмах добио ударац летвом у леђа, а његов 27-годишњи син, који је иначе војни службеник, ударац чекићем у потиљак од стране једног од браће, који га је након што се од ударца чекићем срушио на тло, ударио и шаком и сломио му нос.
У међувремену је о свему обавештена и полиција која је двојицу браће Лешић пронашла и привела, али они су наводно још у понедељак увече пуштени из книнске полицијске станице.
Прослављени кошаркаш Жарко Паспаљ  - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
СПОРТ
Легенда је дигла руку за странца: „Ствари нису добре...“
Игор Ракочевић - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2022
СПОРТ
„Радије бих да будемо осми, без странца“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала