- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

За Столицу више нема места у Партизану!

© Miroslav TodorovicИлија Столица
Илија Столица - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2022
Пратите нас
Илија Столица је бивши! Управа Партизана сменила је тренера после новог неуспеха и ремија са АЕК-ом из Ларнаке - 2:2, што је значило и елиминацију из квалификација за Лигу Европе. Свега шест званичних утакмица на клупи и само једна победа били су довољни за растанак.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Очајан учинак Столице и само једна победа у свим такмичењима коштали су га посла већ на старту сезоне.
„Није пораз већ нерешен резултат, али је нажалост елиминација. Није добро. Контролисали смо ситуацију, нисмо успели да приведемо утакмицу крају како смо желели. Двапут смо водили, имали смо ту стативу. Мислим да је боља екипа испала“, рекао је Столица после ремија, док су у челници клуба „штампали“ карту у једном правцу.
На дан утакмице са Кипранима, у Хумској је у преподневним часовима одржан састанак челника клуба, где је одлучено да је АЕК последња шанса Илије Столици да сачува посао.
Како Партизан није успео да изађе на крај са Кипранима, већ је елиминисан пред својим навијачима, тако је клуб решио да отпусти поменутог стручњака и у наставку сезоне ће морати да се бори са новим тренером, само је питање ко ће желети да седне на "ужарену" клупу славног клуба који пролази кроз изузетно тежак период.
Не само што је Партизан испао из Лиге Европе, већ је и у првенству на далеком деветом месту са чак седам бодова заостатка за највећим ривалом Црвеном звездом после само четири одиграна кола.
Екипа коју је водио Илија Столица има само једну победу у свим такмичењима, што свакако не иде са реномеом клуба из Хумске број 1.
Партизан - АЕК - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2022
СПОРТ
Црни Партизан тоне све дубље – „кифла“ Француза га послала у нижи ранг
Рикардо Гомеш, Партизан - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2022
СПОРТ
Хумска то не памти – шест минута „фудбалског лудила“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала