- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Човић: Не требају нам странци у репрезентацији

© Фото: КК Црвена звездаНебоша Човић
Небоша Човић - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2022
Пратите нас
Председник КК Црвена звезда Небојша Човић истакао је да није поборник ангажовања странаца у нашој репрезентацији и поручио јавности да пружи мир Светиславу Пешићу и репрезентацији током припрема за Евробаскет.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Гостујући у јутарњем програму на ТВ Пинк, Човић се дотакао актуелних дешавања у српској кошарци која је све само не мирно море ових дана.
„Нисам присталица странца у нашој кошарци. Та прича да не прозиводимо играче као што су били Дивац, Даниловић и други није тачна. Ту је Теодосић, Бојан Поповић, Радуљица, Мачван, раније Јоровић, Савановић, данас Добрић, Давидовац, тако да производимо. Оно што је дефицит у нашој кошарци су тренери ствараоци. Да се многи данашњи тренери запитају да ли су оставили кошарци нешто у аманет као као Аца Николић, Радомир Шапер, Ранко Жеравица и други великани", рекао је Човић.
Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2022
СПОРТ
Теодосић се песмом опростио од Србије /видео/
О одлуци Светислава Пешића да одстрани капитена Милоша Теодосића из националног тима за Евробаскет, председник Звезде каже:
„Нико селектору не брани да бира. Он је компетентан човек, првак света и Европе, поштујем га и ценим. Једино је начин у питању. Морате да водите рачуна на начин на који нешто радоте. Најмање нам је трбало то што се догодило, јер је капитен ипак институција. Пешића поштујем, он је луцидан и лукав и он и Теодосић треба да буду заштићени, ништа од провлачења кроз медије нећемо добити“, сматра Човић и додаје:
„Дајмо поверење репрезентацији. Важне су утакмице пред њима, ако се изгуби од Словеније неће бити смак света, важне су утакмице са Турском и Грчком."
Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2022
СПОРТ
Италијани пишу о „случају Теодосић“: Видећемо да ли ће недостајати или ће Пешић бити у праву
Човић је на крају открио и да је све договорио са Милошем Теодосићем, али да га Виртус није пустио овог лета у Звезду.
“Ја сам са Теом имао неколико разговора овог лета око преласка о Звезду. Договорили смо се, али председник Виртуса не жели да га пусти чак и ако ми хоћемо да платимо обештећење. Каже да су навијачи Виртуса везани за Теа и да никакво обештећење не долази у обзир", закључио је Небојша Човић.
Репрезентативац Србије Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2022
СПОРТ
Ситуација Пешић – Теодосић: Играч таквог калибра не може да буде „прецртан“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала