- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Томовић за Спутњик о сукобу са фоторепортером: Псовао ми је децу цело друго полувреме

© Miroslav TodorovicРикардо Гомеш, Партизан
Рикардо Гомеш, Партизан - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2022
Пратите нас
Друштвеним мрежама брзо се проширио снимак на коме се види како првотимац АЕК-а Ненад Томовић одмах по завршетку меча у Хумској трчи ка фоторепортеру једног од Партизанових портала и одгурава га с леђа. Неспортски потез изазвао је лавину псовки и увреда према искусном штоперу који у разговору за Спутњик открива позадину сукоба.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Томовић је био један од најбољих појединаца у редовима АЕК-а, а чињеница да је некада носио дрес Црвене звезде утицала је да у Хумској буде дочекан непријатељски.

„Не бих никад тако одреаговао, али ми је тај човек цело друго полувреме псовао децу циганску и вређао ме константно. Да ми није помињао децу никад не бих реаговао. Морао сам да одреагујем јер ми је дирао породицу. Играо сам у Звезди, и раније сам трпео увреде и остајао имун, али не дам на децу“, револтирано је поручио Томовић у кратком разговору за Спутњик после меча.

Искусни Томовић (34) поникао је у Раду са Бањице одакле се преселио у Црвену звезду у лето 2006. Са Маракане се 2009. отиснуо у италијанску Серију А где је више од деценије градио каријеру играјући за Кјево, Ђенову, Леће, Фиорентину, СПАЛ...
Прошлог лета је стигао као слободан играч у АЕК из Ларнаке са којим је потписао уговор на две сезоне. Да још није за пензију показао је у дуелима са млађим нападачима Партизана када је солидно одрадио посао.
Илија Столица - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2022
СПОРТ
За Столицу више нема места у Партизану!
Партизан - АЕК - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2022
СПОРТ
Црни Партизан тоне све дубље – „кифла“ Француза га послала у нижи ранг
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала