- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Последице Партизановог евро краха - Гробари скидали дресове играчима /видео/

© Фото: Скриншот/You Tube/Marko MarkovićГробари постројили играче Партизана после АЕК
Гробари постројили играче Партизана после АЕК - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2022
Пратите нас
Мучна атмосфера у Хумској после елиминације Партизана од АЕК Ларнаке у Лиги Европе, кулминирала је по завршетку меча, када су се на мети најватренијих присталица са јужне трибине нашли играчи овог тима.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Навијачи су понизили играче Партизана као никада до сада, терали их да скандирају против управе, што ови нису желели, а потом су искалили фрустрацију на њима тако што су им поскидали дресове.
Свима је одмах било јасно да су играчи погрешна адреса за исказивање фрустрације, али то врху јужне трибине и маскираним хулиганима под фантомкама није проблем.
Играчи су као и после сваке утакмице дошли да поздраве навијаче, а да су знали шта би доживели, вероватно би побегли у тунел главом без обзира.
Међутим, дошли су пред Гробаре, а тамо су дочекани као најгори непријатељи. Када су одбили да певају против управе, уследило је психичко малтретирање.
Уз увреде су враћени испред трибине, где су онако голи „постројени" стајали, док су се око њих на атлетској стази налазили и неки максирани хулигани који су им претили.
На крају су морали да поскидају дресове и да се после „читања буквице“ голи и понижени упуте у свлачионицу. И ту није био крај малтретирању, пошто су им навијачи лупали и на прозоре нешто касније. Мучно.
Рикардо Гомеш, Партизан - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2022
СПОРТ
Томовић за Спутњик о сукобу са фоторепортером: Псовао ми је децу цело друго полувреме
Илија Столица - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2022
СПОРТ
За Столицу више нема места у Партизану!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала