- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лајовић није могао преко Италијана до Мастерса

© AP Photo / Michael ProbstДушан Лајовић
Душан Лајовић - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
Пратите нас
Српски тенисер Душан Лајовић стао је на корак од главног жреба Мастерса у Синсинатију, пошто је у последњем колу квалификација од њега био бољи Лоренцо Мусети – 6:4, 6:4.
У мечу који је трајао сат и 38 минута Италијан је у оба сета успео да направи по брејк више у односу на Србина и успео је на крају да слави 2:0 у сетовима.
Лајовић је боље отворио у меч и повео је 2:0 у гемовима након што је одузео ривалу сервис, али је онда дошло до буђења Италијана који је успео да наниже четири гема, на крају и да слави у уводном сету резултатом 6:4.
На старту другог сета Лајовић и Мусети су направили по брејк, а онда се играло гем за гем све до 4:4, када је Мусети узео да „украде“ сервис Душану и да дође до тога да сервира за пласман на Мастерс турнир.
Имао је Лајовић прилику да поништи тај брејк и да остане у игри за Мастерс, али је пропустио две брејк лопте и на крају је Лоренцо Мусети славио, баш као и у првом сету, резултатом 6:4.
Шпански тенисер Пабло Карењо-Буста прославља освајање бронзане медаље на Олимпијским играма - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
СПОРТ
Шпанац немогуће учинио могућим – и освојио Мастерс титулу /видео/
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
СПОРТ
Да ли то Америка отвара врата невакцинисанима? – Новаку стигла охрабрујућа порука
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала