- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србин очарао Француску – раме уз раме с Нејмаром /фото/

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаКомнен Андрић
Комнен Андрић - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
Пратите нас
Српски нападач Комнен Андрић изабран је у идеалан тим другог кола француског првенства, након што је у тријумфу његовог Клермона над Ремсом (4:2) постигао два гола.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Ремс је преко Думбије и Балогуна повео 2:0 после 30 минута игре, али је у наставку уследио потпуни преокрет гостију из Клермона које је предводио Комнен Андрић.
Посао је олакашао црвени картон кји су добили домаћи у 47. минуту, да би Андрић прво реализовао једанаестерац у 51. минуту, а само 11 минута касније поново је пронашао пут до мреже.
До краја сусрета Клермон је постигао још два поготка и славио је резултатом 4:2, док је Србин због одличне партије заузео место међу 11 идеалних за другог коло Лиге 1.
У избору угледног часописа Л'Екип, као и портала „Sofascore“ који се бави праћењем резултата и оценама фудбалера широм света, Андрић је заслужио оцену 8,2.
Најбоље оцењени играч минулог кола је Бразилац Нејмар који је предводио Пари Сен Жермен до убедљивог тријумфа над Монпељеом - 5:2.
Бразилац је постигао два гола и награђен је високом оценом 9,2, док се у идеалних 11 нашао и његов клупски саиграч Лео Меси (8,1), као и десни бек Хакими (7,7), када је у питању "„Sofascore“, док код Л'Екипа уз Андрића је у шпицу Нејмар, а нема места за Месија.
Винисијус Жуниор - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
СПОРТ
Звездаш и партизановац осетили моћ „краља“ /видео/
Тухел и Конте - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
СПОРТ
Дерби Лондона је готов, али се Острво и даље тресе због сукоба менаџера: Прокључали смо!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала