- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звездаш и партизановац осетили моћ „краља“ /видео/

© AP Photo / Jose BretonВинисијус Жуниор
Винисијус Жуниор - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
Пратите нас
Фудбалери Алмерије које је са капитенском траком око руке предводио бивши дефанзивац Црвене звезде Срђан Бабић, док је у нападу био партизановац Умар Садик, нису успели да приреде сензацију и да савладају Реал Мадрид. Иако су повели граним голом Рамазанија, домаћи су на крају положили оружје пред краљевским клубом - 1:2 (1:0).
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Алмерија, повратник у фудбалску шпанску елиту, одлично се представила. Са офанзивним стилом игре од првог судијског звиждука, без респекта према фаворизованом шампиону Шпаније и прваку Европе.
Такав стил игре донео је лопту у мрежи после свега шест минута, када су Рамазани и Умар Садик вешто избегли офсајд замке, а на крају је Рамазани хладнокрвно послао лопту иза леђа Тиба Куртое.
Ерупција одушевљења на трибинама стадиона Медитеранеос у Алмерији и хладан туш за казнену експедицију Карла Анчелотија.
Срђан Бабић, некадашњи штопер Црвене звезде маестрално је командовао одбраном свог тима и успевао је да изађе на крај са скупоценим звездама краљевског клуба - Бенземом, Винисијусом, Валвердеом, док је Садик био константна опасност по гол Реаала, али је недостајало и мало среће да неки од покушаја буде претворен у гол, а предност дуплирана.
Ипак, када не реализујете своје прилике, у фудбалу обично дође казна. Тако је било и у случају борбене Алмерије која је пала у наставку.
Лукас Ернандез је у 61. минуту поравнао резултат на асистенцију Карима Бенземе, да би резервиста Давид Алаба, којег је Анчелоти одмарао због обавеза Реала у Суперкупу (читај: победили Ајнтрахт 2:0), ефектниним ударцем из слободног ударца успео потпуно да преокрене резултат и да донесе Мадриђанима три бода на старту нове сезоне.
Само неколико тренутака након што је ушао у игру Аустријанац је сјајним поготком из слободњака запечатио судбину Алмерије која до краја није успела да изједначи.
Тухел и Конте - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
СПОРТ
Дерби Лондона је готов, али се Острво и даље тресе због сукоба менаџера: Прокључали смо!
Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
СПОРТ
Јовић одмах у мету, Сергеј магичном асистенцијом „покварио“ Михајловићев повратак у Рим /видео/
Фудбалери Партизана - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
СПОРТ
Партизан и Петрић славе Марковића – победа голом у 95. минуту! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала