- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дерби Лондона је готов, али се Острво и даље тресе због сукоба менаџера: Прокључали смо!

© AP Photo / Ian WaltonТухел и Конте
Тухел и Конте - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
Пратите нас
Енглеска и фудбалски свет и даље брује због сукоба тренера Челсија и Тотенхема - Томаса Тухела и Антонија Контеа, чији су клубови ремизирали у 2. колу Премијер лиге (2:2), а њих двојица се чак у два наврата покошкала. И сада су се огласили, након што ниједан није хтео да пусти руку овог другог после руковања по завршетку сусрета.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Признао је менаџер „плаваца“ Томас Тухел да је он тај који је иницирао да шака од Италијана остане у његовој, после бурног завршетка меџа на Стамфорд бриџу, чији је крај означио гол Харија Кејна у 96. минуту, чиме је Тотенхем пре последњег судијског звиждука дошао до вредног бода (2:2).
Када се рукујете мислио сам да би требало да се гледамо у очи. Очигледно смо имали различита мишљења поводом тога и зато је на крају било тако бурно. Конте је био срећан када је Тотенхем изједначио и све је попримило због тога овакве размере. Коментари су сада непотребни. Истина, било је напето, али то је Премијер лига, а ми смо емотивни тренери“, поручио је Немац.
С друге стране, Конте, иначе познат као велики емотивац поручио је да су он и Тухел, једноставно прокључали у врелом фудбалском дану у колевци фудбала. А, инцидент, једноставно се догодио и то је саставни део фудбала.
„Нико никога није вређао, нико није повређен. Нисмо се тукли и ударали песницама. За мене ово није ништа страшно. Прокључало је, загрејало се, али није било ништа лоше. Све је то део игре и ми смо се борили за наше тимове. Дешава се. Меч је био узбудљив, па смо и нас двојица прокључали“, изјавио је Антонио и додао:
„Следећи пут ћемо обратити мало више пажње и нећемо се руковати, а проблем ћемо решити. Била би штета да због ове ситуације пропустимо следећу утакмицу. Сигурно постоји видео снимак да се погледа и види још једном шта се десило. Нисам пацифиста. Ако видим агресивност онда узвраћам истом мером“, закључио је Конте.
Подсетимо, менаџери Челсија и Тотенхема добили су црвене картоне по завршетку сусрета, па остаје да се фиди да ли ће им ФА Енглеске поништити суспензију, или ће све остати како јесте.
Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
СПОРТ
Јовић одмах у мету, Сергеј магичном асистенцијом „покварио“ Михајловићев повратак у Рим /видео/
Фудбалери Партизана - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
СПОРТ
Партизан и Петрић славе Марковића – победа голом у 95. минуту! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала