- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Много ми значи што могу опет да будем најбољи на свету“

© AP Photo / Kirsty WigglesworthРафаел Надал
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
Пратите нас
Легендарни Рафаел Надал каже да се радује што има шансу да поново буде најбољи играч света. Шпанац је одлучио да не игра Дејвис куп у септембру за своју земљу јер жели да се одмори после УС Опена.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
Надал (36) ће пре Њујорка наступити на Мастерсу у Синсинатију, а поново ће бити првопласирани на АТП листи ако освоји тај турнир, а Рус Данил Медведев не стигне до четвртфинала овог Мастерса.
Шпански тенисер ове сезоне има скор од 35 победа и четири пораза, а освојио је и Аустралијан опен и Ролан Гарос.

„Много ми значи што имам шансу да будем број један у овом делу моје каријере. Нисам очекивао да то може да се догоди. Али, не размишљам о томе, мој циљ је да будем здрав и да играм на турнирима на којима желим да играм“

Рафаел Надал - Sputnik Србија
Рафаел Надал
шпански тенсер
Шпански тенисер ће у другом колу турнира у Синсинатију играти са победником дуела између Хрвата Борне Ћорића и Италијана Лоренца Мусетија.
Надал је у каријери само једном освојио Мастерс у Синсинатију и то 2013. године. Шпанац на овом турниру има скор од 22 победе и 11 пораза.
Занимљиво да је Надал одустао од играња Дејвис купа који се одржава у Валенсији у септембру, а Шпанци су у групи са Србијом, Канадом и Јужном Корејом. Тако је изостао нови обрачун између њега и Новака Ђоковића.
Разлог неиграња је жеља да се одмори после УС Опена и америчке турнеје на којој се налази, али Шпанци и без њега имају паклен тим.
Џон Мекинро и Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
СПОРТ
Речи легенде уздрмале Америку: Пустите Новака да игра!
Шпански тенисер Пабло Карењо-Буста прославља освајање бронзане медаље на Олимпијским играма - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
СПОРТ
Шпанац немогуће учинио могућим – и освојио Мастерс титулу /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала