- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Легенде о Дарвину: Биће очајан због момента лудила – али ће научити лекцију

© AP Photo / Jon SuperДарвин Нуњез
Дарвин Нуњез - Sputnik Србија, 1920, 16.08.2022
Пратите нас
Почетак Дарвина Нуњеза у Ливерпулу и Премијер лиги није почео онако како су клуб и он желели. Прокључала је уругвајска крв у мечу са Кристал Паласом на Енфилду, а Дарвин је због ударања ривала без лопте добио директан црвени картон. Легенда Редса Џејми Карагер сматра да ће се то одразити на младог нападача који ће бити очајан.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Играо се 57. минут када је Дарвин патосирао Андерсена после једног вербалног дуела, а лгавни судија показао му је пут ка свлачионици.
Љут на себе био је 23-годишњи талентовани шпиц, али повратка није било. Клоп је био бесан је Ливерпул имао гол заостатка и играча мање...
„Сигуран сам да врло добро зна шта је урадио и да ће због тога бити очајан. Изневерио је и тим и себе. Да је остан на терену сигуран сам да би Ливерпул добио ту утакмицу. Не ради се само о једном мечу, могло би да се догоди да га сада не видимо у најбољем издању недељама, можда и пет недеља“, истакао је бивши десни бек Ливерпула Џејми Карагер.
Огласио се због Нуњеза и Гери Невил, легенда Манчестер јунајтеда који је током богате каријере био познат по сличним испадима.
„Био је то једноставно моменат лудила. Видели смо и у претходним утакмицама да је Дарвин веома ратоборан. Био је то пристојан ударац у врх носа. Али, он ће из овога научити лекцију. И сам сам чинио такве ствари у каријери, некада не знаш због чега тако реагујеш. Урадиш нешто и онда изађеш и размишљаш, због чега сам то урадио. То је као неко помрачење“, истакао је Невил.
Ливерпул у уводна два кола не зна за тријумф. Чета Јиргена Клопа ремизирала је са Фуламом (2:2) и Кристал Паласом (1:1), а у 3. колу 22. августа игра против Манчестер јунајтеда на Олд Трафорду.
Дејан Јовељић - Sputnik Србија, 1920, 16.08.2022
СПОРТ
Амерички гаф и жестоке реакције из Босне због младог Србина /фото/
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
СПОРТ
Душан Силни с два гола отворио сезону /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала