- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Израелци се пред Звезду послужили старим триком /видео, фото/

© Фото: ФК Црвена звездаДејан Станковић
Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2022
Пратите нас
Иза фудбалера Црвене звезде је потенцијално непроспавана ноћ због ватромета који су им навијачи Макаби Хаифе приредили испред хотела, што је стандардна и легитимна процедура пред битне мечеве.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Испред хотела у којем је била смештена црвено-бела експедиција у ноћи између уторка и среде константно је испаљиван ватромет, а све у намери како би се онемогућио сан фудбалерима српског шампиона пред важан меч плеј-офа за Лигу шампиона.
У питању је стари дозвољени трик који навијачи изводе како би олакшали посао својим љубимцима, пре него што истрче на терен са потенцијално исцрпљеним противником.
Ипак, тешко да звездаши нису спавали. Повез преко очију, слушалице у уши, то је најбољи одговор на овакву „замку“ која је све чешћа појава у модерном фудбалу пред битне европске или првенствене мечеве.
Звезда је као делимичан одговор на ватромет спремила нове дресове за евро-изазове. Казнена експедиција Дејана Станковића ће на стадион „Семи Офер“ истрчати у плавој гарнитури, оној која јој је била талична у драматичној пенал завршници са Копенхагеном, после чега су се Борјан и другови домогли Лиге шампиона.
Фудбалска лопта  - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2022
СПОРТ
У Москви је исписана историја – бројало се до 500! /фото/
Фудбалери Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2022
СПОРТ
Шта чека Звезду – и зашто Станковић нема дилеме /фото, видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала