- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Роналдо побеснео: „Лажу!“

© AP Photo / Jon SuperКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2022
Пратите нас
Фудбалер Манчестер јунајтеда и португалски репрезентативац Кристијано Роналдо изјавио је да ће ускоро објавити истину о свом статусу у клубу са „Олд трафорда“, преносе британски медији.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Роналдо тврди да су медији у претходних неколико месеци ширили неистине о њему.
„Сазнаћете истину у интервјуу који ћу дати за неколико недеља. Тамо ћу рећи све. Медији говоре лажи. Имам свеску у коју последњих месеци сакупљам доказе о томе. Од 100 вести које сам видео, само је у пет било тачних тврдњи. Можете ли то да замислите“, написао је Роналдо.
Роналдо (37) се 2021. године вратио у Манчестер јунајтед, али прошле сезоне није освојио ниједан трофеј са клубом са „Олд трафорда“.
„Црвени ђаволи“ су прошле сезоне освојили шесто место на табели Премијер лиге, а португалски фудбалер је био незадовољан трансфер политиком енглеског клуба.
Британски медији су објавили да Роналдо планира да напусти Манчестер јунајтед, пошто наводно жели да игра у клубу, који ће наступити у Лиги шампиона.
Он је пропустио један део припрема клуба са „Олд трафорда“, који је са два пораза стартовао у новој сезони Премијер лиге.
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
СПОРТ
Легенде подељене о судбини Роналда у Јунајтеду: „Пустите га да иде“; „Добар је за клупу“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала