- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србија је коначно „добила“ Јокића – МВП је „прокључао“ /видео/

© Фото: КССНикола Јокић, Србија
Никола Јокић, Србија - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
Пратите нас
Србија је изгубила после драме и продужетка у дворани Стожице од Словеније резултатом 97:92, али је добила Николу Јокића. Коначно је ас Денвера и двоструки узастопни МВП НБА лиге показао емоцију када је "кључало" на паркету и разменио је мишљење са саиграчем Дејаном Давидовцем.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

На тај начин било је јасно да је Јокићу стало и да то више не крије и да нема пардона да то и покаже. Тако се при заостатку Србије од два поена разлике 94:92 обратио старијем Дејану Давидовцу, очигледно му стављајући на знање да је нешто погрешно урађено.
Није бивши кошаркаш Црвене звезде, сада члан ЦСКА из Москве прећутао, већ је ушао у расправу са Јокиће, али је свима постало јасно да је Јокић спреман да преузме улогу лидера на паркету, што се од њега и очекује после свега онога што константно ради на паркетима широм Америке у најјачој лиги на свету.
Јокић је показао емоцију и Србија од тога може само да има корист у будућности, а ситне чарке између Јокића и Давидовца због једног погрешног напада или олако примљеног коша ће се брзо заборавити.
Што се тиче Јокићевог учинка, сусрет у Љубљани окончао је са 26 поена, имао је 12 скокова и шест асистенција, па је јасно да ће се игра Србије вртети око њега у предстојећим мечевима и на Евробаскету, што је потпуно логична ствар.
Могли су Србија и Јокић и боље да прођу у Стожицама, али су арбитри, иначе Словенци, у неколико наврата демонстрирали домаћинско суђење, поготово у ситуацијама када су у главним улогама били Никола Јокић и његов имењак Калинић.
Светислав Пешић - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
СПОРТ
Пешић у једној реченици објаснио разлику између Србије и Словеније: Они као да су из исте улице...
Патријарх Порфирије, КСС - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
СПОРТ
Патријарх Порфирије на тренингу српских кошаркаша
Лука Дончић у дресу Словеније - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2022
СПОРТ
Дончић моћан, Србија поклекла у продужетку
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала