- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Зверев не иде на УС Опен!

© AP Photo / Thibault CamusАлександар Саша Зверев повреда
Александар Саша Зверев повреда - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2022
Пратите нас
Александар Саша Зверев, немачки тенисер, највероватније неће наступати на УС Опену јер се и даље није у потпуности опоравио од повреде зглоба, тврди немачки „Билд“.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Када се гласан урлик Саше Зверева проломио стадионом „Филип Шатрије“ у полуфиналу Ролан Гароса против Рафаела Надала јасно је било одмах да Немца дуже време неће бити на терену.
Незгодан пад довео је до неколико покиданих лигамената због којих су Немца у колицима одвели са терена на који се још увек није вратио.
Надао се Зверев и упорно слао оптимистичне поруке навијачима да ће бити спреман за УС Опен и да ће успети да се врати, међутим то очигледно још увек није случај.
Немачки „Билд“ има информацију да ће Саша објавити да отказује учешће на последњем Гренд слему у години јер упркос томе што тренира не може да игра у пуној снази.
Немац се надао да би пред УС Опен могао да одигра неки припремни турнир, али с обзиром да није био спреман ни на то јасно је да му је потребно још времена за опоравак.
Иако му сигурно тешко пада што ће одложити пут у Америку, Зверев ће имати додатно времена да тренира за Дејвис куп за који је потврдио учешће.
Дејвис куп одржава се од 13. до 18 септембра, а репрезентација Немачке групну фазу играће у Хамбургу против селекција Француске, Белгије и Аустралије.
Новак Ђоковић током трећег кола УС опена против Кеија Нишикорија - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2022
СПОРТ
Американци Новаку причају испричану причу – али није крај!
Новак Ђоковић и Вимблдон - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2022
СПОРТ
Рус први, Србин шести: Новак држи место на АТП листи
Борна Ћорић - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2022
СПОРТ
Хрватска бајка у Америци – челични Ћорић ризиковао повреду да би стигао до трофеја
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала