- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Америка је направила корак, али Новаку фали још један – два дана за одлуку која води на УС Опен

© Фото: Принтскрин/РТСНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
Пратите нас
Остало је још само два дана до жерба за УС Опен што значи да Новак Ђоковић још само толико времена има да потврди учешће на том турниру, што тренутно не може јер невакцинисаним странцима није дозвољен улазак у земљу. Једина нада за Новака тренутно је у рукама Америчког центра за болести и превенцију који може да ублажи мере за улазак у земљу.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Иако је било наговештаја да ће Сједињене Америчке Државе ублажити мере што би омогућило Новаку Ђоковићу да игра на УС Опену шест дана пред почетак турнира српски ас и даље не може да путује.
Ипак, Би-Би-Си подсећа да је 11. августа Амерички центар за болести и превенцију већ ублажио неке мере и изједначио вакцинисане и невакцинисане па би тако могло да се догоди да у наредна два дана дође до још већег попуштања према невакцинисаним странцима.
Тренутно невакцинисани у Америци немају ограничења као раније, али се чека да се ублаже мере за људе који из других земаља улазе у Америку.
Када је Амерички центар за болести и превенције попустио мере наведено је да ће у наредним недељама бити укидања мера и када су у питању путовања што би се односило и на улазак у земљу.
Би-Би-Си наглашава и да многи људи доводе у питање научне разлоге зашто се Ђоковићу не дозвољава да уђе у САД, посебно откако су ажурирана правила која дозвољавају невакцинисаним Американцима да путују у иностранство.
Новак Ђоковић и Борна Ћорић - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
СПОРТ
Новак је у Хрвату препознао себе
Новак Ђоковић на ватерполу - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
СПОРТ
Новак послао емотивну поруку ватерполистима: „Фићо, Бањица је поносна што има најбољег свих времена“
Александар Саша Зверев повреда - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2022
СПОРТ
Зверев не иде на УС Опен!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала