- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак послао емотивну поруку ватерполистима: „Фићо, Бањица је поносна што има најбољег свих времена“

© Sputnik / СпутњикНовак Ђоковић на ватерполу
Новак Ђоковић на ватерполу - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, послао је снажну поруку захвалности и честитку ватерполистима Србије који су се опростили од репрезентције, а на чијој је последњој утакмици у националном дресу Новак присуствовао.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Новак Ђоковић важи за узор многим спортистима широм света, али нарочито у Србији где су поникли неки шампиони на које се и он сам угледао кроз живот.
Српски тенисер гаји изузетно добре односе са осталим спортистима, а колико поштује сународнике показао је када се у суботу појавио на опроштајној утакмици Филипа Филиповића, Андрије Прлаиновића, Душка и Гојка Пијетловића, Милана Алексића и Стефана Митровића који су последњи пут играли у националом дресу.
Утакмица против Италије на турниру „Србија 2022“ била је последња за шесторицу величанствених у репрезентацији, а након тога Новак је говорио колико их поштује да би им потом посветио и посебну поруку на друштвеној мрежи.

„Легенде,шампиони,узорни људи и спортисти. Била ми је част да присуствујем вашој опроштајној утакмици! Хвала вам на свему, шест величанствених. Фићо,Бањица је поносна што има најбољег ватерполисту свих времена“, написао је Ђоковић.

Пре него што се емотивно обратио ватерполистима, Ђоковић је честитао Ивани Шпановић, Армину Синанчевићу, Адриани Вилагош, Ангелини Топић као и Марији Вуковић из Црне Горе на освојеним медаљама на Европском првенству у ателтици.
Александар Саша Зверев повреда - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2022
СПОРТ
Зверев не иде на УС Опен!
Новак Ђоковић током трећег кола УС опена против Кеија Нишикорија - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2022
СПОРТ
Американци Новаку причају испричану причу – али није крај!
Новак Ђоковић и Вимблдон - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2022
СПОРТ
Рус први, Србин шести: Новак држи место на АТП листи
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала