- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Шта значе нове поруке Америке и Немачке о косовском питању /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
И Немачка и Америка поручили да се директно укључују у преговоре Београда и Приштине. Аналитичари упозоравају — то значи да ситуација јесте озбиљна, али уједно и жеља Берлина и Вашингтона да се покаже „ко је главни“.
Под најездом глобалних процеса Бошњаци мисле да је дошло време за коначно решење у БиХ, каже ексклузивно за Спутњик српски члан Председништва Милорад Додик поводом позива СДА Западу да интервенише у БиХ.
Посета Александра Вулина Москви уз изјаву Сергеја Лаврова да би косовски проблем требало решавати уз поштовање интереса Србије представља снажну подршку Београду у време кад Запад настоји да проблем реши на штету Србије, сматрају експерти.
Руска војска изашла на административну границу Николајевске области. Украјинске снаге гранатирале центар Доњецка, у нападу има жртава. Погођено и седиште лидера ДНР, он је на сигурном.
Зашто Кина већ седам месеци узастопно смањује удео у америчким државним обвезницима, и какав утицај то може имати на односе две земље и глобална економска кретања?
Генерал Божидар Делић преминуо у 67. години након дуге и тешке болести. Његово име и његова чувена крилатица: „Нема назад, иза је Србија“, уписали су се у странице српске историје, кажу Делићеви саборци.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала