- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ракија и бурек, па из Сомбора на Маракану – Американци који прате Јокића бодрили Звезду /видео/

© Sputnik / Петар МиловановићЗвезда Макаби
Звезда Макаби - Sputnik Србија, 1920, 24.08.2022
Пратите нас
Амерички новинари који прате Денвер и Николу Јокића бодрили су Црвену звезду на дупке пуној Маракани у реваншу плеј-офа Лиге шампиона (2:2). Испоштовали су и дрес код, обукли црвене мајице и уживали у невероватној атмосфери, уједно и присуствовали трагедији српског шампиона који је аутоголом резервисте Милана Павкова остао без елите у 90. минуту.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Амерички новинари окачили су на друштвеним мрежама да су првобитно боравили у Сомбору, родном граду Николе Јокића, двоструког узастопног МВП-ја.
На сликама се види да су уживали у конзумирању традиционалног српског пића - ракији. Пробали су и бурек, да би се онда из Сомбора запутили пут Београда и највећег српског стадиона.
А на Маракани ерупција одушевљења. Два гола црвено-белих и експлозија читавог стадиона, уједно и Американаца који су за промену мало одморили од кошарке и препустили се чарима фудбала.
Обукли су црвене мајице, испоштовали дрес код и са западне трибине пратили реванш меч плеј-офа Лиге шампиона. На видео клипу објављеном на Твитеру, стиче се утисак да су се лудо провели.
„Лига шампиона са другарима“, стајало је у њиховој објави на поменутој друштвеној мрежи.
После голова Александра Пешића и Мирка Иванића, Макаби је грешкама Црвене звезде успео прво да смањи у надокнади првог полувремена, поготком Сандгрена са 30 метара, а затим и аутоголом Павкова у 90. минуту да шокира Звезду и остави је без Лиге шампиона, што су Американци испратили уживо са стадиона "Рајко Митић".
Радост, ерупција одушевљења готово 50.000 навијача, а онда туга и напуштен стадион погнуте главе. То је фудбал, а Американци из Денвера који прате Јокића могли су на делу да виде како то изгледа у Србији.
Милан Борјан слави гол против Партизана - 166. вечити дерби - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
СПОРТ
Борјан: Ко напада Павкова није прави звездаш
Звезда Макаби - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
СПОРТ
Небо се затворило за Звезду – аутогол за крај снова о Лиги шампиона!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала