- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кад су дечачки снови већи мотив од 85 милиона евра...

© Фото: Скриншот/ТВ Арена СпортЏејмс Милнер, Вирџил ван Дајк
Џејмс Милнер, Вирџил ван Дајк - Sputnik Србија, 1920, 24.08.2022
Пратите нас
Манчестер јунајтед је победио Ливерпул у дербију трећег кола Премијер лиге (2:1), а меч на Олд Трафорду обележио је детаљ из 18 минута и леп гол Џејдона Санча за вођство „Црвених ђавола“. Тај гол био је повод и за сукоб саиграча, искусног Џејмса Милнера и скупоценог Вирџила ван Дајка.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Милнеру, момку стасалом у Лидсу, клубу који је заклети непријатељ Манчестер јунајтеда, тешко је пало што је његов тим примио гол, као и постављање Ван Дајка приликом лепог поготка Санча, вероватно и јер је пре шута и он пролетео испред њега у намери да га изблокира.
Џејдон је пронашао иделну путању за лопту до мреже, а треба рећи да му је то омогућило и необично постављање „наводно“ најбољег штопера на свету који је због тог потеза постао популаран на друштвеним мрежама.
„Изађи, ј***но на њега“, урлао је Милнер на Ван Дајка док је трајало славље домаћих навијача и играча.
А Вирџил ван Дајк, скупоцени од 85 милиона евра, је генерално имао једну од најслабијих утакмица у каријери. Није успео да одузме лопту ниједном током меча играчима Јунајтеда!
Приде, Манчестер јунајтед је, иако се бранио у већем делу меча, претрчао 13 километара више него у утакмици у којој је поражен од Брентфорда у претходном колу са 4:0.
Што се тиче Ливерпула, он је поразом на Олд Трафорду комплетирао најгори старт сезоне под вођством Јиргена Клопа. Навијачи су бесни, јер не виде боље дане са овим тимом.
„Изгледамо маторо! Милнер се води као најспремнији, а није могао исправан пас да дода. Ван Дајк изгледа као неко чије је време прошло. Требало је да продамо Салаха, а не Манеа“, коментари су огорчених навијача Ливерпула.
Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
СПОРТ
Звезди треба „икс фактор“ – за елиту и 20 милиона евра!
Џејдон Санчо - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2022
СПОРТ
Манчестер је жив – велика победа над Ливерпулом! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала