- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Запад би могао да изазове инциденте на Космету како би извршио притисак на Београд /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Извесно је да у дијалогу с Приштином неће бити договора око таблица, изјавио председник Србије. Могуће је да ће Запад изазивати контролисане инциденте како би се Београд натерао да изађе из садашњих позиција, упозоравају аналитичари.
Ниво радијације у Запорошкој нуклеарној електрани после новог напада украјинске војске је нормалан, поручују надлежни. Русија дала гаранције међународним посматрачима за улазак у то постројење.
Повећање бројног стања руске војске је реална потреба, Москви је неопходан брз одговор на изазове с којима се Русија тренутно суочава, оцењују експерти најновији Путинов указ о повећању броја активних војника.
У овом тренутку не треба поклањати велику пажњу изјавама хрватских лидера, него се концентрисати на то да се докаже да је на Петровачкој цести извршен нечувен злочин над српским цивилима, кажу саговорници Спутњика.
Концертом на београдском Сајму, Партибрејкерси обележавају 40 година рада. Фронтмен и певач Зоран Костић Цане за Спутњик открива како ће изгледати слављеничка свирка.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала