- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Из Звезде негирају, али Охија само корак дели од дреса Брондбија

© Фото : ФК Црвена звездаОхи
Охи - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
Пратите нас
Нападач Црвене звезде Охи Омоиџуанфо наводно је стигао у Копехнаген и биће подвргнут лекарским прегледима после чега ће потписати уговор са Брондбијем, брује норвешки и дански медији.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Иако је тренер шампиона Србије Милош Милојевић поручио на конференцији пред дерби да Охи није продат, чини се да је ситуаиција ипак куд и камо другачија.
Све вести са Евробаскета пратите у нашем специјалу.
Црвена звезда ће у 168. вечити дерби и наставак сезоне по свему судећи остати без норвешког напача Охија Омоиџуанфа који се налази на корак од потписа трогодишњег уговора са славним данским клубом.
Брондби је спремио десет милиона норвешких круна, око милион евра у замену за слободу искусног нападача који је минулог викенда био стрелац у тријумфу Црвене звезде против Јавора (4:1).
И норвешки медији брује о трансферу, такође се помиње дужина уговора од три године и обештећење од десет милиона норвешких круна.
„Опустите се навијачи Брондбија. Охи Омоиџуанфо је у Копенхагену, супротно ономе што Црвена звезда тврди. Ово је само још једна фаза у веома напетим преговорима. И данским медијима, Постоје други путеви са аеродрома Каструп осим нормалне руте за долазак“, гласио је један од коментара на друштвеној мрежи Твитер из извора блиских данском клубу.
Долазак Кулибалија недвосмислено је убрзао одлазак Норвежанина Охија, који је ове сезоне одигроа само две утакмице и постигао један погодак за црно-беле са Маракане.
Подсетимомо, Охи је у Љутице Богдана стигао 17. јануара из норвешког Молдеа без обештећења, али се није изборио за статус првотимца и добио је одрешене руке да пронађе нови клуб.
Звезда остаје са Пешићем и капителцем Калифом Кулибалијем из Нанта, јер је екипу недавно напустио и Милан Павков.
Гордан Петрић - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
СПОРТ
Петрићу прихватљив и реми – открио коме би посветио победу у дербију
Милош Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
СПОРТ
Новог тренера Звезде не плаши очајна традиција: Идемо на гол, Охи није продат!
Милутин Шошкић, Партизан - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
СПОРТ
Американци нису заборавили великог Шолета: „Био си ми други отац“ /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала