- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Због Митровића се крше правила: „Ако му дате лопту сигурно даје гол“

© AFP 2023 / JUSTIN TALLISАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 31.08.2022
Пратите нас
Александар Митровић против Брајтона је дао пети гол у Премијер лиги ове сезоне и то у петом колу. У моментима када је тешко Фулам се ослања на српског нападача, а Марко Силва, тренер клуба, објаснио је да у тим тренуцима Митровић увек постигне гол.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Они који га не воле говорили су да се неће снаћи у Премијер лиги, али они који су чинили већину и сматрали га мајстором фудбала стрпљиво су чекали и дочекали.
Александар Митровић не стаје да даје голове у Премијер лиги, а највише због њега Фулам је тренутно шести на табели са две победе, два ремија и једним поразом.
Српски нападач дао је пет голова од почетка Премијер лиге, од чега два Ливерпулу, а последњи Брајтону што је навело његовог тренера да прекрши правило.
Марко Силва, тренер Фулама, не прича о појединцима јер верује да је у тимском спорту екипа заслужена за резултате, међутим морао је да издвоји Митровића.
„Александар је потпуно повезан са тимом, као и тим са њим. Не волим да причам о појединцима, јер је екипа више од једног или два играча, међутим Митровић апсолутно заслужује све похвале које сам изрекао на његов рачун“, јасно је истакао је Силва.
Тренер Фулама верује да када год лопта заврши код најефикаснијег српског репрезенативца он даје гол.
„Невероватано. Митровић је био невероватан. Рекао сам му то после меча. Осећај, који он поседује у шеснаестерцу је нешто невиђено. Ако играте на њега, у неком тренутку ће сигурно да постигне гол. Немам никакву сумњу у то“, објаснио је Португалац.
Силва је похвалио и Митровићеву иницијативу да буде у одбрани.
„Био је свуда на терену. Често се спуштао на нашу половину и помогао одбрани. Заслужују све похвале. Сада има нешто више од 48 сати да се одмори и да се припреми за наредни изазов“, закључио је тренер Фулама.
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
СПОРТ
Прорадио и не зна да стане – нови гол српског велемајстора /видео/
Охи - Sputnik Србија, 1920, 31.08.2022
СПОРТ
Звезда се огласила – Охи званично у Данској
Нови Пазар - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
СПОРТ
Изненађење на врху српског фудбала: „Има ли краја? Нема!“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала