- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Лоши потези ЕУ стигли на наплату /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Украјински диверзанти покушали десант на нуклеарку Запорожје уочи доласка мисије међународне агенције за нуклеарну енергију. Кремљ тврди да је руска страна спремна на сарадњу и да очекује објективност мисије.
Уколико се приликом уласка Шведске и Финске у НАТО на тим територијама појаве нове базе Алијансе, Русија ће бити принуђена да одговори јачањем својих капацитета на северо-западу, упозорио Лавров.
Почела примена договора Београда и Приштине о личним документима. Репортер Спутњика са лица места јавља да све протиче без инцидената. Матија Бећковић за Спутњик коментарише то што је Митровица осванула облепљена његовим цитатима.
Тринаест држава-чланица ЕУ сада потпуно или делимично одсечено од испорука руског гаса након обуставе рада "Северни ток" због ремонта. Експерти поручују, све би се решило пуштањем „Северног тока 2“.
Почиње европско првенство у кошарци. Вести, извештаје, анализе, резултате и коментаре пратите на нашем порталу кроз Специјал наредних 18 дана.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала