Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920
Евробаскет 2022
Европско првенство у кошарци 2022. године игра се у четири државе и пет градова, а репрезентација Србије је један од водећих кандидата за висок пласман. Сва дешавања са смотре најбољих кошаркашких селекција Старог континента пратите уз Спутњик спорт.

Словенац се присетио „групе смрти“ и причао о Јокићу: Били смо на кафици

© REUTERS / Osman OrsalГоран Драгић
Горан Драгић - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2022
Пратите нас
Ас Словеније Горан Драгић открио је за српске медије у Берлину да се видео са Николом Јокићем током Евробаскета и да су попили, како је рекао, кафицу, током које су разменили утиске од досадашњем делу турнира.
Словенија је у осмини финала одрадила посао против Белгије, оправдали су улогу фаворита 88:72 и наредни ривал биће им победник дуела Украјина - Пољска.
Драгић је у микс-зони кратко прокоментарисао победу против Белгије.
„Мало смо се мучили, али то су најтеже утакмице јер сви очекују да ћеш их добити. Они су аутсајдери и опуштени, на крају смо срећни и идемо даље“, рекао је НБА ас.
Осврнуо се кошаркаш Чикаго Булса Горан Драгић на Николу Јокић са којим је пријатељ и са којим је попио кафу током групне фазе Евробаскета.
„Причали смо у хотелу, били на кафици. Рекао ми је да нисте имали никакав проблем у групи, да сте све добили и имали максималних 5-0. Ми смо били у 'групи смрти' како кажу, свака утакмица је ишла на нож. Биће занимљиво против Италије“, истакао је Драгић.
Словенија је потенцијални ривал Србији у полуфиналу Евробаскета, али Орлови које с клупе води Светислав Пешић прво имају Италију у осмини финала од 18 часова у недељу, а онда ако буду на висини задатка иду на Француску која је после драме избацила Турску.
Никола Јокић и Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2022
Евробаскет 2022
Све Каријеве пушке су „запете“: Чак 11 од 12 играча били двоцифрени
Радивој Кораћ - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2022
СПОРТ
Званично: Радивој Кораћ је бесмртан!
Црна Гора Немачка - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2022
Евробаскет 2022
Црногорци иду кући, али ће навијати за Србију: Можете до злата!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала