- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Урнебесни видео: Спектакуларни ВАР систем у нижој лиги Србије

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта  - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2022
Пратите нас
Урнебесни видео постао је главна атракција на друштвеним мрежама поводом тога како се у српским нижим лигама користи импрозивана ВАР технологија и признају голови. И то за победу, у судијској надокнади!
Наиме, на утакмици петог кола међуопштинске лиге у Врњцима између Поповића и Аполона из Ковача, при резултату 1:1, домаћи тим је из прекида у 90. минуту затресао мрежу.
Славље је могло да почне, али је линијски судија (само један на мечу и то са супротне стране) подигао заставицу и гол је поништен. А, онда је на делу виђен „ВАР за сиротињу,“ како и поменути видео на друштвеним мрежама носи назив.
Навијачи домаћег тима - Поповића, позвали су главног судију до ограде, како би му са трибина показали видео-снимак. Неко је забележио телефоном тренутак како лопта с десне стране лети ка казненом простору пре него што је играч Поповића главом закуцава у мрежу. Чинило се да је офсајд, али је снимак очигледно показао другачије, па је главни арбитар преиначио првобитну одлуку и показао на центар!
Домаћи који су играли у плавим дресовима почели су поново да славе, док су фудбалери Аполона из Ковача били у шоку јер је судија одлучио да се послужи ВАР-ом за сиротињу, односно узео је као валидан доказ снимак направљен мобилним телефоном.
Шта све нећемо видети у српском фудбалу...
Лео Меси - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2022
СПОРТ
Света земља се поклонила фудбалском божанству /фото, видео/
Ренџерс  Наполи - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2022
СПОРТ
Ренџерси пркосе УЕФА – певали нову химну упркос забрани /видео/
Милан Гајић - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2022
СПОРТ
Москва слави Србина – био је бржи од пиштаљке /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала