- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда наставља да посрће у Европи, а капитен упозорава: Није, добро...

© Sputnik / Лола ЂорђевићМилан Борјан
Милан Борјан - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2022
Пратите нас
Црвена звезда изгубила је и други меч у групној фази Лиге Европе. Кобан по српског шампиона у Истанбулу био је Трабзон резултатом 2:1 (1:0), а капитен црвено-белих Милан Борјан поручио је да ствари нису добре и да би сви морали да знају чији грб носе.
Хамшик је начео мрежу Звезде голом у 16. минуту, да би Трезеге после Кангине неопрезности и губитка лопте у делу где она не сме да се изгуби дуплирао предност.
Пораз је ублажио резервиста Николић минут пре почетка судијске надокнаде, али то није било довољно да се избегне још један пораз у Европи, па ја на Маракани наставила да гори црвена лампица.
„Тешка утакмица за нас, нисмо добро изгледали, било је доста индивидуалних грешака из којих смо и примали голове, то не сме да се дешава, поготово у Европи, али идемо даље“, рекао је Борјан и додао:
„Имамо квалитет и врхунске играче, али недостаје самопоуздање, завршни пас и још много ствари.Треба бити реалан и рећи да морамо боље од овог. Звезда је велики клуб и сви морају да знају чији грб носе, те да на терену пружају и више од максимума“, поручио је Звездина хоботница.
Звезди предстоји кратак предах, а онда и наставак обавеза у Суперлиги, јер већ у недељу 18. септембра дочекује Напредак из Крушевца.
„На нама је да се одморимо два дана и окренемо првенству, како бисмо се спремили за наставак. Ако овако буде, биће тешко, првенство је приоритет и води директно у Лигу шампиона. На то морамо да се фокусирамо, али и да вратимо наш стил игре и доминацију“, изјавио је Борјан новинарима у Истанбулу.
После уводна два кола Црвена звезда је закуцана за дно Групе Х, док је Ференцварош лидер са максималних шест бодова, иза њега су Трабзон и Монако са по три бода.
У наредном колу Звезда 6. октобра на свом стадиону дочекује Ференцварош, а недељу дана касније гостује у Будимпешти исто ривалу.
Звезда - Трабзон - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2022
СПОРТ
Звезда је поново платила данак грешкама – нови пораз у Европи!
Станислав Черчесов - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2022
СПОРТ
Руска легенда је покорила Кнежевину!
Рикардо Гомеш - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2022
СПОРТ
Партизан опет кренуо из минуса, а Рикардо поново промашио победу!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала