- Sputnik Србија, 1920
Специјална операција у Украјини
Све о специјалној војној операцији Русије за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Наришкин: Русија ће поново одбранити право на слободан и суверен развој

© AP Photo / Alexander ZemlianichenkoДиректор Спољнообавештајне службе Русије Сергеј Наришкин говори на Конференцији о међународној безбедности у Москви
Директор Спољнообавештајне службе Русије Сергеј Наришкин говори на Конференцији о међународној безбедности у Москви - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2022
Пратите нас
Русија ће поново одбранити право на слободан и суверен развој, поудано ће заштитити и осигурати своје границе, изјавио је директор Спољне обавештајне службе Русије Сергеј Наришкин након одлуке о делимичној мобилизацији у земљи.
„У свим временима наш народ је добровољно устајао у заштиту отаџбине, побеђивао и најстрашније непријатеље. Уверени смо да ће данас, на још једној прекретници у историји, поново одбранити своје право на слободан и суверен развој и да ће поуздано заштитити и осигурати своје границе“, рекао је Наришкин.
Подсетимо, руски председник Владимир Путин поручио је раније данас у обраћању грађанима да ће Русија подржати одлуке о одржавању референдума у ДНР, ЛНР, Запорошкој и Херсонској области и саопштио да је потписао указ о делимичној мобилизацији у земљи, истакавши да је одлука сасвим адекватна имајући у виду постојеће претње.
Љубинка Милинчић - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2022
Подкаст
Љубинка Милинчић: Путин се не шали – ако је рекао, тако ће и бити
Владимир Путин се обраћа народу - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2022
РУСИЈА
Путин упозорио: Имамо боље оружје од НАТО-а и спремни смо да га употребимо
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала