Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вулин одговорио хрватском председнику на срамну изјаву о убијеној српској деци

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Вулин
Александар Вулин - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2022
Пратите нас
Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин изјавио је данас да Србија, док је води председник Александар Вучић, неће престати да тражи правду за побијену српску децу, реагујући на критике председника Хрватске Зорана Милановића поводом изјаве председника Вучића о српској деци страдалој на Петровачкој цести.
„Зато што је хрватска политика према Србима мешавина комплекса и лоших намера, између хрватске левице и деснице нема никакве разлике када је у питању однос према Србији и српским жртвама. Када се Милановић пред ветеранима хвалио блиским рођацима припадницима усташког покрета, био је искрен, баш као што искрено мрзи и Вучића и Србију. Рећи да је „то са побијеном српском децом, постало неподношљиво гадљиво"“ може да каже само усташа. Док Вучић води Србију, нећемо престати да тражимо правду за нашу побијену децу, нама су она вредна истине и правде, а усташе нека наставе да прете блокирањем уласка Србије у Европску унију и нека се држе свог обећања, да бар једном ураде нешто добро за Србију. Европска унија у којој одлучују усташе није место за Србију“, изјавио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин.
Он је тако реаговао на срамне наводе председника Хрватске Зорана Милановића да је Вучићево помињање побијене српске деце на Петровачкој цести од стране хрватских пилота постало „неподношљиво гадљиво“, саопштено је из МУП-а, пренео је Танјуг.
Зоран Милановић - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2022
РЕГИОН
Срамна Милановићева изјава о убијеној српској деци: „Та прича је постала неподношљиво гадљива“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала