- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Роналдо се јавио психологу: „Имао је животне проблеме“

© AP Photo / Luis VieiraКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 29.09.2022
Пратите нас
Кристијано Роналдо, прослављени португалски фудбалер тражио је помоћ славног психолога Канађанина Џордана Петерсона, преноси шпански спортски лист „Марка“.
Пред сам почетак нове сезоне било је неизвесно хоће ли Кристијано Роналдо остати играч Манчестер јунајтеда, а говорило се и о томе да би потенцијални нови клубови могли да буду од Челсија преко Бајерна до Спортинга.
Роналдо је својим понашањем показивао незаинтересованост према Манчестеру, а иако је остао у том клубу та незаитересованост пренета је на почетак сезоне.
Потенцијални разлог открио је Џордан Петерсон, познати канадски психолог који је говорио о томе да је радио са Роналдом због животних проблема са којима се суочава славни Португалац.
„Имао је проблеме у животу пре неколико месеци. Пријатељ му је послао неколико мојих снимака. Рекао је да их је гледао, а затим је прочитао моју књигу. Роналдо сматра да му је књига помогла, а онда је хтео да разговара са мном. Разговарали смо око два сата. Показао ми је опрему са којом остаје у топ форми, разговарали смо о његовим фирмама... Углавном о томе шта жели у будућности и препрекама са којима се суочава“, изјавио је Петерсон у емисији Пирса Моргана.
Није познато да ли је Кристијано наставио сарадњу са Канађанином, али расположење му се није повратило јер је одиграо изузетно лошу утакмицу против Шпаније у Лиги нација.
Португалија је изгубила од Шпанаца резултатом 1:0 и није успела да избори пласман на Завршни турнир Лиге нација, а Роналдо је понвоо као против Србије у Београду бесно бацио капитенску траку на терен.
Уследиле су и бројне критике на рачун Роналда, а међу најискренијима био је Антонио Касано
Роналдо од почетка сезоне одиграо осам утакмица за Манчестер јунајтед у свим такмичењима, а постигао је само један гол.
Он је пропустио већи део предсезонских припрема „црвених ђавола“, јер је наводно желео да пређе у клуб, који игра Лигу шампиона ове сезоне.
Португалац има уговор са клубом са "Олд трафорда" до краја сезоне.
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 29.09.2022
СПОРТ
Пиксијева лекција „максималној“ незналици
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 28.09.2022
Катар 2022
Перина рабона: Свет се плаши „пророка“
Милош Вељковић, Душан Влаховић и Иван Илић - Sputnik Србија, 1920, 28.09.2022
СПОРТ
Раде Богдановић за Спутњик: Нису добили ништа, а Србији враћају најлепше!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала