- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Запад је сад на све спреман – против Руса и Срба | Од четвртка до четвртка

© AFP 2023 / TOBIAS SCHWARZ Заставе Немачке, САД и ЕУ
Заставе Немачке, САД и ЕУ - Sputnik Србија, 1920, 06.10.2022
Пратите нас
Путин потписао закон о уједињењу нове четири области с Руском Федерацијом и наредио да се Запорошка нуклеарка стави под контролу Русије. Истовремено, Зеленски потписао декрет којим се искључују било какви преговори с шефом руске државе. Чланице ОПЕК-а плус решиле су да смање производњу нафте. Опозиција у Републици Српској прети протестима.
О овим темама у емисији „Од четвртка до четвртка“ говори политиколог Александар Павић.
Питамо га како види расплет украјинске кризе и зашто чланице НАТО-а не желе Украјину у својим редовима? Каква је геополитичка улога Илона Маска? Како су чланице ОПЕК-а плус једним потезом прецртале све напоре Европљана да себи смање цену енергената? Да ли се у Прагу на самиту Европске политичке заједнице очекују притисци на Србију да уведе санкције Русији? Може ли опозиција у Републици Српској да угрози стабилност Балкана?
Запад је сад на све спреман - против Руса и Срба | Од четвртка до четвртка

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
 - Sputnik Србија
▶️ Ауторске емисије, ексклузивне интервјуе и анализе горућих питања у продукцији Спутњика пратите у рубрици „Подкаст“
6 Април, 19:00
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала