- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Куглице су биле уз Србију, а лидер Орлова поручује: Прво Мундијал, па онда јуриш на прво место!

© Sputnik / Лола ЂорђевићКапитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић
Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић  - Sputnik Србија, 1920, 09.10.2022
Пратите нас
Душан Тадић, капитен фудбалске репрезентације Србије и лидер Ајакса, поручио је поосле жреба за квалификације за Европско првенство 2024. године, да Орлови поштују све ривале, али да претендују на прво место у групи и директан пласман. Ипак, сав фокус је према речима српске десетке на Мундијалу у Катару, а онда следи јуриш на прво место у Групи Г.
Куглице у Франкфурту које су се завртеле у недељу у подне, биле су наклоњене Србији и изабраницима Драгана Стојковића Пиксија.
Из првог шешира најслабији противник - Мађарска, те Црна Гора, Бугарска и Литванија, што јасно указује на то да су Орлови главни фаворити у квалификационој Групи Г.
Улогу фаворита прихватио је и капитен Душан Тадић, који је поручио да је фокус тренутно на Мундијалу у Катару крајем године, док нико не бежи од чињенице да Србија жели прво место у поменутој квалификационој групи.
„Сигурно да је група интересантна, за наше поднебље веома актрактивна. Познајемо добро све селекције, играли смо реалтивно скоро против Мађарске, Црне Горе и Литваније. Све три селекције заслужују респект и поштовање као и селекција Бугарске, где је селектор Младен Крстајић. Сигурно да смо фаворити како за пласман на Европско првенство, тако и за прво место у групи. Ипак, пре свега пред нама су катар и Светско првенство, тако да су све наше мисли и амбиције фокусиране ка томе, а после тога биће времена за причу о квалификацијама за Европско првенство“, изјавио је Душан Тадић, капитен фудбалера Србије.
Идентичног става је и селектор Србије Драган Стојковић Пикси, који је у свом стилу поручио, да ће Орлови одлетети на Европско првенство.
Марко Гобељић - Sputnik Србија, 1920, 09.10.2022
СПОРТ
„Експлозија“ Гобељића за тријумф Звезде – Рус се представио Маракани /видео/
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 09.10.2022
СПОРТ
Пикси у свом стилу – „Какав бараж? Идемо на ЕУРО и то је то“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала