- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Француз отишао у Русију па поручио: „Равнодушан сам према критикама, знајте да ме није брига“

© Фото : ФИБАТома Ертел
Тома Ертел - Sputnik Србија, 1920, 11.10.2022
Пратите нас
Француски кошаркаш Тома Ертел потписао је једногодишњи уговор са Зенитом из Санкт Петербурга иако се раније обавезао савезу своје земље да тако нешто неће урадити. Сада се огласио и рекао да је равнодушан према критикама које је добио од појединих навијача.
Ертел је у суботу на друштвеним мрежама објавио фотографију у дресуЗенита. Многи навијачи су у коментарима критиковали 33-годишњег кошаркаша.
„Напомена за све оне људе који шаљу поруке или остављају коментаре у којима ме критикују што сам одлучио да се преселим у Русију: Знајте да ме није брига. Престаните да губите време. Молим вас, бавите се својим животима. Хвала унапред“, написао је Ертел.
Он је крајем јуна направио усмени договор са Зенитом, али је морао пред Евробаскет да потпише уговор са Француском која не дозвољава играчима да иду у руске и белоруске клубове док траје ситуација у Украјини.
Ертел се сложио са захтевима кошаркашке федерације, али упркос томе, потписао једногодишњи уговор са Зенитом, уз могућност продужетка за још сезону.
Црвена звезда Будућност - Sputnik Србија, 1920, 10.10.2022
СПОРТ
Звезда добила први велики дерби (н)ове сезоне АБА лиге
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала