- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Италија се клања Србину – „Душан је спасао Макса“

© AP Photo / Marco AlpozziДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 16.10.2022
Пратите нас
Душан Влаховић, српски фудбалер, један је од најважнијих фактора Јувентуса и то је још једном доказао у дербију против Торина који је одлучен његовим голом. Упркос константним критикама Максимилијана Алегрија, тренера италијанског тима, српски ас је заблистао, а како пишу италијански медији сачувао је Алегрија од отказа.
Јувентусу у последње време баш не иде, али је веру и наду у тим „старе даме“ вратио српски репрезентативац, магични Душан Влаховић.
Упркос честим критикама Алегрија, Влаховић је наставио да буде послушан и када год му се укаже прилика тресе мреже противника што је урадио и у дербију против Торина.
Да поред талента гаји и лепо васпитање Душан је показао после победе када није желео да коментарише наводе да су он и саиграчи незадовљни тренером. Српски ас демантовао је гласине упркос томе што му Алегри готово после сваке утакмице нађе ману.
„То су банална питања. Наравно да се не поставља питање да ли пратимо вођство тренера. Данас смо урадили што смо морали да урадимо и идемо да наставимо тако. Тешкоћа има, али она вам помажу да растете и нешто научите како бисте били успешнији. Могу да играм и добро и лоше, али је сигурно да дајем 100% сваки пут“, истакао је Влаховић.
Италијански медији „Газета дело Спорт“, „Тутоспорт“ и „Коријрео дело Спорт“ дан након победе хвалили су Србина, али је најупечатљивији наслов имао „Коријере“ који је написао да је „Душан спасао Макса“.
Италијани нису далеко од истине, јер су навијачи видно незадовљони и револитирани како Алегри води клуб због чега му желе што бржи отказ.
У клубу се о томе нису оглашавали упркос томе што је Јувентус тренутно седми тим Серије А, а сада је врло могуће да ће после Влаховићеве сјајне партије тек заћутати.
Немања Гудељ и Стефан Митровић на мечу Азербејџан – Србија - Sputnik Србија, 1920, 15.10.2022
СПОРТ
„Пројектил“ Гудеља – Рајковић парадом само улепшао еврогол /видео/
 Селектор Драган Стојковић - Sputnik Србија, 1920, 15.10.2022
СПОРТ
Пикси је „намирисао“, а Душан сад мора да плати вечеру /видео/
Александар Митровић, Фулам - Борнмут - Sputnik Србија, 1920, 15.10.2022
СПОРТ
Митрогол решета и после повреде – Фулам прекинуо низ пораза /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала