- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јовић узалуд погодио – Интер славио у „лудом мечу“ у Фиренци /видео/

© AP Photo / Fabrizio Corradetti/Лука Јовић
Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2022
Пратите нас
Фудбалери Фиорентине доживели су пораз од Интера у дербију 11. кола Серија А резултатом 4:3. Спектакуларан меч одигран је на стадиону „Артемио Франки“, а српски репрезентативац Лука Јовић постигао је гол за 3:3 у 90. минуту, на асистенцију Николе Миленковића.
Таман када се чинило да ће два тима поделити бодове, Хенрих Мхитаријан је погодио у 94. минуту и донео је велика три бода неро-азурима.
Ипак, оно што сасвим сигурно радује селектора Драган Стојковића Пиксија и све у Србији, јесте што се Лука експресно опоравио од повреде коју је задобио пре недељу дана.
Ушао је на терен у 53. минуту уместо Данкана и успео је да пронађе пут до мреже пре почетка судијске надокнаде.
На крају је ипак Интер био тим који се радовао захваљујући поготку који је постигао бивши члан Роме, Манчестер јунајтеда и Арсенала - Хенрих Мхитаријан.
Интер је експресно у Фиренци стигао до предности након што је Николо Барела погодио на асистенцију Лаутара Мартинеза у другом минуту.
Већ у 15. је Аргентинац Мартинез успео да удвостручи предност. Чинило се да је Фиорентина на коленима, али је Кабрал поготком из једанаестерца који је досуђен после асистенције из ВАР собе, успео да преполови заостатак у 33. минуту и да врати резултатску неизвесност у меч.
Џонатан Коне је у 60. минуту донео изједначење, али је Лаутаро Мартинез новим голом поново вратио предност неро-азурима.
Играо се 90. минут када је Никола Миленковић асистирао Луки Јовићу за 3:3. Стамени штопер је главом послао лопту у петерац после корнера, а Лука је у стилу првокласног нападача ногом у паду послао лопту у мрежу.
Чинило се да ће два тима поделити бодове, али није тако мислио Мхитарјан који је погодио у 94. минуту за велико славље Интера на тешком гостовању.
Футбол. РПЛ. Матч Динамо - Оренбург - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2022
СПОРТ
Јокановић и Динамо владају Москвом
Франк Рибери - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2022
СПОРТ
Милиони су чули песму и видели сузе за крај /видео/
Торцида Хајдук Сплит - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2022
СПОРТ
У Сплиту горела застава српског клуба из БиХ: „То је међународни скандал“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала