- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Милојевић: Не сумњам у поштење Мађара

© Sputnik / Лола Ђорђевић Тренер Црвене звезде Милош Милојевић
 Тренер Црвене звезде Милош Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2022
Пратите нас
Тренер Црвене звезде Милош Милојевић задовољан је после победе над Трабзоном (2:1) која је вратила црвено-беле у трку за пролеће у Европи.
Наравно, не зависи још све само од црвено-белих када је у питању Лига Европе, питају се и остали ривали, што потенцира и тренер Звезде.
„Ништа нам не сада не мења, морамо да добијемо и Монако. Надамо се позитивном резултату, знамо да Ференцварошу ништа не треба у последњем колу, али верујемо у част и поштење Мађара“, истакао је Милојевић.
Тренер Звезде је похвалио своје играче.
„Показали су да знају да играју европске утакмице. Није лако, поготово после јефтино примљеног гола, тренутка несмотрености, квалитета Бакасетаса. Цело прво полувреме имали смо контролу, покушали смо да из мирне игре дођемо до гола, имали смо шансе, Kатаи је погодио изванредно и могли смо убедљивије да водимо. На полувремену смо причали пар ствари које можемо да урадимо боље. Знали само да нам је екипа у везном реду и офанзиви јако добра, али да ћемо имати проблем у транзиији и сва четири дефанзвица су одрадила фантастичан посао уз помоћ везиста који су им помагали. Задовољан сам резултатом и тиме што имамо све у својим рукама, да можемо да сами одлучујемо о својој судбини“, оценио је тренер Звезде.
Милојевић се нада добром резултату у Монаку.
„Дужници су нам, нису заслужили да нас добију овде, морамо тамо да изађемо храбро и пробамо да остваримо резултат“, закључио је Милојевић.
Звезда и Трабзон - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2022
СПОРТ
Звезда „преживела“ Турке – у Кнежевину по чудо и нокаут фазу Лига Европе /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала