- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Фудбалер Монце избоден у тржном центру: Гледао сам како човек умире

CC0 / / Фудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 28.10.2022
Пратите нас
Дефанзивац Арсенала који се налази на позајмици у Монци Пабло Мари, преживео је напад ножем ментално оболеле особе у једном тржном центру у Милану и хитно је оперисан.
Човек средњих година дохватио је нож са једног пулта и почео је насумично да убада особе око њега, а међу њима је био и фудбалер Арсенала на принудном раду у Монци.
„Гурао сам колица у супермаркету, дете ми је било унутра и одједном сам осетио оштар бол у леђима. Окренуо сам се и видео човека који убада другу особу ножем и гркљан. Имао сам среће, видео сам како човек поред мене умире“, поручио је 29-годишњи штопер.
О језивом нападу који је шокирао Италију и остатак света, огласио се и легендарни Адријано Галијани, спортски директор Монце, некада Милана, који поново сарађује са Силвиом Берлусконијем, које је сада власник Монце.
„Има дубоку убодну рану на леђима, срећом нису повређени витални органи и опоравиће се. Пабло је фантастичан момак, скупио је снаге чак и да се нашали, рекавши ми да ће од понедељка већ бити на терену. Пренео сам му подршку председника Берлусконија и свих саиграча. Желели су да га посете, али то тренутно није могуће“, рекао је Галијани.
Мари је пре две године стигао у Арсенал из Фламенга за суму од шест милиона евра, али како се у Лондону није изборио за минутажу уследила је позајмица у Удинезе, касније у Монцу.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 28.10.2022
СПОРТ
Новак са качкетом – недовољно да га не препознају навијачи Звезде /видео/
 Тренер Црвене звезде Милош Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2022
СПОРТ
Милојевић: Не сумњам у поштење Мађара
Звезда и Трабзон - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2022
СПОРТ
Звезда „преживела“ Турке – у Кнежевину по чудо и нокаут фазу Лига Европе /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала