- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

„Бразил дроновима шпијунира Србију“ – Италијани „кувају“, огласио се и Пикси: „Шта би видели?“

© Tanjug / JADRANKA ILICДраган Стојковић Пикси
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2022
Пратите нас
Газета дело Спорт, реномирани италијански лист, наводи да се у кулоарима Мундијала у Дохи прича да је Бразил искористио дронове да би снимио тренинг фудбалера Србије пред утакмицу у четвртак.
Како се наводи, од раније је познато да селектор Бразила Тите користи дронове како би снимцима из ваздуха указао својим фудбалерима на позиције на терену.
„Дронови бразилске репрезентације су летели на већој висини него уобичајено, што је изазвало сумњу да се Бразилци нису фокусирали само на своје тренинге, већ и на рад Србије. За те приче нема доказа и могуће је да су плод нервозе и начин да се прекрати време до најочекиваније утакмице Мундијала“, наводи италијански лист.
На све је реаговао и селектор Србије Драган Стојковић Пикси.
„Ја не верујем да су нас нешто гледали, ко смо ми да би нас гледали. Они су фудбалска сила, нисмо ми у том рангу, не верујем да су слали дрон да нас шпијунирају... Воле новинари да измисле, то је дезинформација вероватно. И да су слали дрон, не знам шта би видели - ништа посебно“, рекао је равнодушно Стојковић.
Утакмица између Србије и Бразила је на програму у четвртак од 20.00.
Душан Тадић и Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2022
Катар 2022
Пикси: Све сам већ смислио – Митровић не осећа бол, Јувентус је форсирао Костића
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала