- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Мбапе поново глуми „шерифа“ у „Граду светлости“

© Tanjug / ZORAN ZESTICКилијан Мбапе
Килијан Мбапе - Sputnik Србија, 1920, 26.12.2022
Пратите нас
Килијан Мбапе наводно је затражио од власника Пари Сен Жермена да му испуне три услова како би остао на Парку принчева, објавио је шпански „OK Diario“. Један од ултиматума односи се на Нејмара, чији одлазак захтева француски репрезентативац.
Никада до сада Килијан Мбапе и Нејмар нису потврдили нити су демантовали да између њих постоји било какав сукоб, али велики број светских медији упорно бруји и извештава на поменуту тему.
Тако је „OK Diario“ пред наставак француског шампионата лансирао вест да је Килијан Мбапе доставио нову листу с ултиматумом за челнике париског клуба, како не би прешао у Реал Мадрид.
Осим одласка Нејмара, ту је и довођење Зинедина Зидана на место тренера, као и ангажовање нападача Тотенхема Харија Кејна.
Исти лист наводи да уколико брзоногом крилном нападачу не буду испуњени услови, да неће продужити уговор са „свецима", већ да ће наредног лета напустити Пари Сен Жермен као слободан играч.
До сада се нико из клуба није огласио, па поменуте информације треба узети с дозом резерве, јер Нејмар и Мбапе уз Месија савршено функционишу што потврђује прво место у Лиги 1, као и обезбеђен пласман у нокаут фазу Лиге шампиона.
Мбапе води на листи стрелаца француског првенства са 12 погодака на 14 утакмица уз две асистенције, док је Бразилац Нејмар до сада на 14 утакмица постигао 11 голова уз две девет асистенција, што потврђује да је међу њима, бар на терену, све у апсолутно савршеном реду.
Реџеп Тајип Ердоган - Sputnik Србија, 1920, 25.12.2022
Катар 2022
Ердоган: Роналду су изречене политичке санкције
Нусрет Гокџе, тусрски месар, интернет звезда - Sputnik Србија, 1920, 25.12.2022
Катар 2022
Ако заиста буде истраге – биће и казне: Да ли ће се председник ФИФА оклизнути на со
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала