- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нова епизода случаја „Сергеј“ – време и новац не иду „под руку“

© AFP 2023 / VINCENZO PINTOСергеј Милинковић-Савић
Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 11.01.2023
Пратите нас
Челници Лација планирају да продају свог најбољег фудбалера Сергеја Милинковић-Савића, сматрајући да Србин у последње време није максимално посвећен екипи, објавили су италијански медији.
Иако српски репрезентативац Милинковић-Савић има уговор са Лацијом до јуна наредне године постоји велика могућност да буде продат, а као наредна дестинација помиње се Енглеска, односно Арсенал који жели да појача везни ред довођењем искусног фудбалера.
Први човек небескоплавих Клаудио Лотито у више наврата је поручио да не жели да прода „српског наредника“ за мање од 120 милиона европских новчаница.
„Коријере дело Спорт“ наводи да су представници лондонског клуба у контакту са Матејом Кежманом, који је менаџер српског фудбалера.
Италијански медији подсећају на изјаву Лотита, који је крајем прошле године изјавио да није заинтересован за продају Милинковић-Савића.
„Лотито је недавно поручио да Сергеј Милинковић-Савић вреди 120 милиона евра и да његова цена стално расте. Међутим, Лацио нема тако јаку преговарачку позицију и не може да тражи велико обештећење, јер српски фудбалер има уговор са клубом до јуна наредне године", наводи италијански лист.
Милинковић-Савић (27) је члан Лација од 2015. године, а пре тога је играо за Генк и Војводину. Он је ове сезоне постигао пет голова на 22 меча за римски клуб.
Фудбалер Лација играо је за Србију на Мундијалу у Катару где су Орлови завршили учешће већ у групној фази и то као последњепласирана селекција, из Бразила, Швајцарске и Камеруна.
Сергеј је у ремију са афричком селекцијом (3:3) постигао погодак.
Питер Олајинка - Sputnik Србија, 1920, 10.01.2023
СПОРТ
Нова „мачка у џаку“ или коначно прави капиталац на Маракани?
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 10.01.2023
СПОРТ
Италијан посветио гол Михи: „Осетио сам у дубини душе да морам“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала