- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић: Људи, све је у реду!

© AP PhotoНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 16.01.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић одрадио је тренинг у Мелбурну на терену број 22, после чега је кратко поручио српским извештачима са Аустралијан опена, да је све у реду и да ће бити у стању у уторак око 11 часова по средњеевропском времену да изађе на терен и одигра меч првог кола.
Какво је заиста стање са левом ногом и задњом ложом Новака Ђоковића вероватно јe тренутно „питање од милион долара“ и нешто што занима све тениске навијаче, посебно оне који здушно бодре најбољег српског тенисера који напада 10. јубиларну титулу на Аустралијан опену.
Увукао се страх и права мистерија влада због свега што се дешава око Новака Ђококовића у Мелбурну, јер је после отказаног недељног тренинга, затим и оног у понедељак, ипак крочио на терен, али са завојем око бутине.
То је нешто што свакако забрињава, али Ђоковић тврди да ће бити спреман за огромне напоре који га очекују на другом крају света - Аустралији.
„Људи, све је у реду. Хвала вам што сте дошли. Видимо се сутра на мечу. Бројнији сте него на Србија опену“, поручио је српским извештачима у Мелбурну Новак, чиме је донекле, умирио и све у Србији који ће навијати за њега.
Подсетимо, Рафаел Надал има 22 Гренд слем титуле, Новак једну мање, али би у случају да буде здрав и да игра свој најбољи тенис у наредне две недеље, лако могао да се изједначи са Шпанцем који се јутрос пласирао у друго коло турнира у Мелбурну.
Новака у уторак око 11 часова очекује дуел са Шпанцем Робертом Карбаљес Баеном.
► Погледајте емисију Миљанов корнер.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 16.01.2023
СПОРТ
Преокрет – Новак ипак изашао на терен са завојем око ноге
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 16.01.2023
СПОРТ
Надал „преживео“ драму с нестанком рекета, па разбио Британца
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала