- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Преокрет – Новак ипак изашао на терен са завојем око ноге

© AP Photo / Kelly BarnesНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 16.01.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, ипак је одрадио тренинг у понедељак. Иако је првобитно скинут са распореда, нешто касније се пети рекет света појавио на терену, а упадљив је био завој око леве ноге.
Мучи Новака Ђоковића задња ложа леве ноге, али се сви надају да ће он у потпуности бити спреман да нападне јубиларну 10. титулу на Аустралијан опену где га прошле године није било због ствари које немају везе са спортом.
Ђоковић је у недељу отказао тренинг, желео је вероватно да добије дан више за опоравак после проблема који је повреда правила на турниру у Аделејду, где је на крају освојио трофеј победивши Американца у финалу.
И у понедељак су прве информације с другог краја света - из Мелбурна, биле забрињавајуће јер је и други тренинг великог тениског шампиона и власнике 21 Гренд слем титуле био отказан.
Ипак, нешто касније се Србин заједно са својим стручним штабом појавио на теренима у Мелбурну и одрадио је спаринг са Карлосом Гомесом, а дозу забринусти изазвао је завој који је Новак имао око леве ноге.
Ђоковић меч првог кола на Аустралијан опену, где има чак девет титула, игра у понедељак око 11 часова по средњеевропском времену, а ривал му је Шпанац Роберто Карбљес Баена.
► Погледајте емисију Миљанов корнер.
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 16.01.2023
СПОРТ
Надал „преживео“ драму с нестанком рекета, па разбио Британца
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 16.01.2023
СПОРТ
Новак поново отказао тренинг – предострожност или црвени аларм?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала