- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Некада Дарко, а сада Дејан – Србија не мора да брине, „министар одбране“ је на задатку

© INA FASSBENDERДејан Милосављев
Дејан Милосављев - Sputnik Србија, 1920, 18.01.2023
Пратите нас
Мушка рукометна репрезентација Србије победила је Катар 34:24 у утакмици трећег кола Е групе Светског првенства и тако се са другог места пласирала у наредну фазу такмичења. Херој тријумфа Орлова био је голман Дејан Милосављев који се разбранио у финишу сусрета.
„Берлински зид“ међу стативама и члан берлинског клуба Фухсе, поручио је после битне победе, јер Србија у наредну фазу преноси два бода, да је бранио као да му је последња утакмица за национални тим.

„Одиграо сам утакмицу као да ми је последња, хвала Богу, на крају је било све испало добро, изјавио је голман рукометне репезентације Србије Дејан Милосављев.

Први чувар мреже српског тима је био ван екипе у досадашњем делу такмичења, а партијом против Катара је завредео надимак „министар одбране“, што је у блиској прошлости било резервисано за легендарног голмана Дарка Станића.
„Осећам се фантастично. Остао сам дужан овим момцима. Изборио сам се да дођем на Светско првенство. Верујем да имамо шансе. Ниједан меч није лак у наредној рунди. Направили смо одличан увод за наредни дуел. Сва екипе су квалитетне у следећој фази, опасне свака на свој начун. Надам се добром мечу. Хвала саиграчима што су ме чекали, што су веровали у мене. Радио сам са Перићем у клубу претходних дана, он је учинио са се осећам као да нисам био повређен“, закључио је Милосављев, чије је речи пренео Моцарт спорт.
У другој фази Светског првенства рукометаши Србије 19. јануара од 20 часова и 30 минута играју са Норвешком, 21. јануара са Аргентином и 23. јануара са селекцијом Холандије.
Рукометаши Србије - Sputnik Србија, 1920, 17.01.2023
СПОРТ
Важна победа Орлова, Милосављев „спустио ролетну“
Немачка рукомет - Sputnik Србија, 1920, 17.01.2023
СПОРТ
Босанци, Сиријци, Кубанци... – легија странаца стоји на путу Србији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала