- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Посластица за богаташе: Роналдо победио Месија у „последњем чину“

© AP Photo / Hussein MallaКристијано Роналдо, Лионел Меси
Кристијано Роналдо, Лионел Меси - Sputnik Србија, 1920, 19.01.2023
Пратите нас
Двојица најбољих фудбалера данашњице Кистијано Роналдо и Лионел Меси укрстили су ове вечери копља можда последњи пут у каријери захваљујући богатим саудијским принчевима који су организовали у Ријаду пријатељски меч између тима звезда Ал Насра и Ал Хилала и француског Пари Сен Жермена.
Роналдо, који је пропустио прве две утакмице свог новог клуба Ал Насра због суспензије, представио се публици у Саудијској Арабији у великом стилу - са два гола.
После првих 45 минута занимљивог дуела на семафору је стајао нерешени резултат (2:2), а први погодак на мечу постигао је Лионел Меси у трећем минуту.
Португалац је изједначио из једанаестерца у 34, а само пет минута касније Парижани су остали са десеторицом јер је искључен леви бек Хуан Бернат. Бројчано слабији гости стигли су ипак до новог вођства преко Маркињоса у 43. минуту.
Нејмар је у трећем минуту надокнаде промашио пенал и прилику за 3:1, што је експресно у шестом минуту надокнаде другим поготком на мечу казнио Кристијано Роналдо.
Пари Сен Жермен је на крају славио са 5:4, али је Роналдо у личном окршају, можда последњем чину“, победио Месија са 2:1. Обојица су уз овације публике напустили игру по истеку 61. минута.
Детаљ са 168. вечитог дербија - Sputnik Србија, 1920, 19.01.2023
СПОРТ
„Вечити“ уписали победе у Турској
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала