- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бабић је упозорио – и десило се: Ђоковић на мети пијаних провокатора

© AP Photo / Dita AlangkaraНовак Ђоковић – Енцо Куако
Новак Ђоковић – Енцо Куако - Sputnik Србија, 1920, 19.01.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић води велику битку с мотивисаним Французом Куаком у другом колу, али му он није једини ривал јер групица пијаних навијача одевених у црвено-беле мајице константно добацује српском тениском асу. И док главни судија ништа не предузима, Ђоковић је одлучио да ироничним слањем пољубаца ка трибинама ритернира провокаторима.
Просто је невероватно и недопустиво како судија у столици толерише повике поменутих навијача с трибина који конзумирају алкохол.
То је нешто на шта је у разговору за Спутњик упозорио фотограф Мајкл Бабић, који пуне 43 године слика дешавања на првом Гренд слему у сезони.
Пређена је граница доброг укуса, али то за сада не утиче на великог шампиона Новака Ђоковића.
И док публика која бодри српског тениског аса који у Мелбурну нишани 10. јубиларну титулу на Аустралијан опену, појединци демонстирају неваспитање и кршење културе на тениским мечевима.
У тренуцима када публика скандира „Let's go Novak“ (идемо Новак), поменута групица припитих навијача узврати са „Let's go home“ (идемо кући).
У једном тренутку током трећег сета Новак је одлучио да се обрати судији, упитавши да ли ће више да реагује и да ли ће их бар опоменути, на шта није наишао на адекватан одговор. Чак га је Новак и молио да реагује, али није вредело.
Провокатори су наставили по старом, а Новак и поред тих јефтиних повокација и констатације да покушавају да му „уђу у главу“, води 2:1 у сетовима и корача ка победи и пласману у треће коло Аустралијан опена.
Новак Ђоковић – Енцо Куако - Sputnik Србија, 1920, 19.01.2023
СПОРТ
Новак јачи од Француза и пијаног навијача
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 19.01.2023
СПОРТ
Надал два месеца ван терена – прети му слободни пад на АТП листи
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала