- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак честитао Марију уз посебну поруку: „Пријатељу, фалило ти је осам минута“

© AP Photo / Christophe EnaНовак Ђоковић и Енди Мари
Новак Ђоковић и Енди Мари - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2023
Пратите нас
Енди Мари и Танаси Кокинакис одиграли су један од најбољих мечева у историји тениса, а на томе је обојици уз посебну поруку Британцу честитао Новак Ђоковић.
Одлика великих спортиста је и понашање према колегама о чему је Новак Ђоковић увек водио рачуна јер изузетно цени и поштује све тенисере и тенисерке.
Добро је познато да је са Ендијем Маријем поред великог ривалства градио и велико пријатељство које је опстало све до данас па је тако српски ас пожелео да честита Британцу на великом подвигу.
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2023
СПОРТ
Шок у Аустралији – крај и за Медведева!
Невероватан преокрет направио је Мари против Танасија Кокинакиса, аустралијског тенисера, а посебно одушевљава његова физичка спрема која не зна за границе иако 35-годишњи Британац има вештачки кук и прошао је кроз тежак опоравак од повреда.
Новак је такође гледао епски спектакл у другом колу Аустралијан опена и јавио се да честита пријатељу, али је имао и посебну поруку за њега.
„Феноменални борбени дух великог шампиона! Веома инспиративно, браво пријатељу. Фалило ти је још осам минута, извини пријатељу“, написао је Новак алудирајући на то колико је меч трајао.
Мари и Кокинакис провели су на терену пет сати и 45 минута, али нису оборили рекорд Новака Ђоковића и Рафаела Надала који су се у финалу Аустралијан опена 2012. године борили чак пет сати и 53 минута. То финале је најдуже финале у историји Гренд слемова.
Није Новак честитао само свом пријатељу, већ је најпре написао и лепе речи Кокинакису који се неисцрпно борио против прослављеног Британца.
„Невероватан напор, ти си борац“, написао је Новак уз фотографију Кокинакиса.
Мари после исцрпне борбе има пред собом можда још тежи задатак јер ће играти против Роберта Баутисте Агута. Британац на терен излази у суботу у девет као и Новак Ђоковић који игра против Григора Димитрова.
► Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Јелена Рибакина - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2023
СПОРТ
Заказан судар руске и пољске Гренд слем шампионке – дебакл Украјинки
Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2023
СПОРТ
Украјинци срамно провоцирали и вређали Руса у Аустралији /фото/
Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2023
СПОРТ
Италијан славио после епског преокрета, Циципас меље све пред собом – следи спектакл
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала