- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда уписала и трећу рецку у Турској

© ФОТО: Скриншот/Арена СпортЛазар Николић, ФК Црвена звезда
Лазар Николић, ФК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 21.01.2023
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде славили су и у трећој утакмици на зимским припремама у Турској. Српски шампион је био бољи од словеначког Копра (1:0), а стрелац је био новајлија из Јавора Лазар Николић у 13. минуту.
Тренер Милош Милојевић је на терен извео стартних 11 у саставу: Борјан - Л. Николић, Ераковић, Милуновић, Азаров - Мијаиловић, Kанга - Букари, Иванић, Митровић - Kатаи.
Звезда је повела у 13. минуту, после прве праве прилике коју је имала на овом мечу. Kатаи је петом припремио прилику за Букарија, чији ударац је зауставио голман Голубовић, али у наставку акције лопта је дошла до Николића који ју је сместио у доњи десни угао - 1:0.
До краја полувремена је Букари погодио стативу, Звезда је имала иницијативу, али није дошла до неке озбиљније прилике у последњих 20 минута овог дела меча.
Од 62. минута Звезда је играла у следећем саставу: Борјан - Срнић, Панков, Лековић, Гобељић - Kрстичић, Kангва - Вељко Николић, Мотика, Пруцев - Ибрахим.
Ибрахим Мустафа је био играч који је најчешће улазио у шансе у другом полувремену, већ у 58. минуту је имао добру ситуацију када је послао лопту поред гола након што је оставио голмана на кривој нози.
Звезда је била боља до краја, али без неких озбиљних шанси. Kопер практично није ни запретио, па Милан Борјан једва да је имао прилику да интервенише.
Наредну проверу црвено-бели имају већ сутра против грузијског Динама из Тбилисија.
Навијачи Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 21.01.2023
СПОРТ
Звезда је дуго тражила таквог играча: Није проблем шпиц – већ десни бек
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала